husmaling

Husmaling Trondheim - Male hus til et godt fastpris

Vi hjelper deg med å male utvendig. Lang erfaring med husmaling. Hent in en gratis befaring og tilbud nå.

Når det er tid for å male utvendig, bør du vurdere å bruke profesjonelle malere. Da er du sikret at arbeidet blir utført på riktig måte. Det anbefales å jevnlig vedlikeholde ytterveggene med maling og annet forefallende vedlikehold. Du bør også væresikker på at det benyttes riktig type maling.

Når det utføres utvendig maling, er det viktig å ta hensyn til underlaget.Hvert underlag krever ulik forbehandling, og ikke minstvalg av riktig maling. Det er også viktig at det benyttesutstyr som passer til malingen. Dette for at resultatet skal bli vare over tid, uten nye malingsstrøk.

Utvendig maling på ulike materialer

Malerjobben utføres vanligvis på ulike materialer som lettbetong, betong, plast, metaller, tre og tegl. Det er derfor viktig å bruke maling som er tilpasset underlaget som det skal males på. De fleste materialer krever behandling umiddelbart. Dette gjelder spesielt treverk som brukes utvendig.

Treverk som ikke er behandlet må først grunnes, før det males. Treverk somhar blitt behandlettidligere, bør rengjøres før det males. De fleste andre typer underlag bør også rengjøres, før det foretas en utvendig maling på vegg. Løse deler og treverk bør fjernes før du begynner å male.

Valg av riktig type maling til utvendig bruk

Før du begynner å male utvendig bør du bruke tid på å finne en farge som passer. Du bør velge en type maling som tåler utendørsbruk. Det er viktig å bruke en maling i den riktige kvaliteten. Hvis ikke du bruker en maling i god kvalitet risikerer du å måtte male på nytt, etter kort tid.

I dag brukes blant annet dekkbeis, beis eller vanlig maling når det skal males på treverk eller lignende. Når du maler ved bruk av beis blir treverket synlig. Maling og dekkbeis skal i utgangspunktet skal dekke underlaget helt, slik at underlaget blir beskyttet mot dårlige værforhold.

Vi i MalernTrondheim.no hjelper deg med alt sammen, kontakt oss for tilbud nå!

les mer: Tapetsering i Trondheim

Tilbud:

Privatperson / bedrift?

Område

Tjeneste:

Tilbud