Vi består i dag av flere ansatte, fordelt på to avdelinger.

I maler avdelingen arbeider en malerinne og syv malere. Vi tar på oss oppdrag innen utvendig og innvendig maling av alle typer:

  • private boliger
  • leiligheter
  • butikker
  • næringsbygg
  • etc.

Vi tilbyr i tillegg interiør tjenester. Dette gjelder alt fra hjelp til material- og fargevalg, og valg av materiale og utseende på interiør tilbehør som gardiner og belysning m.m.

I samarbeid med vår interiør konsulent kan vi gi deg det optimale resultatet du ønsker.

I matte avdelingen arbeider to selgere. De tilbyr hovedsakelig avlastningsmatter, inngangsmatter, logomatter, sklisikring og merketape. De arbeider hovedsakelig med tilrettelegging av arbeidsplasser som bidrar til økt trivsel og redusert sykefravær. Vi har også et stort utvalg inngangsmatter. Valg av riktig inngangsmatte vil kunne redusere renholdskostnader samt bedre inneklima. Vi leverer raskt i hele landet.

Det er viktig for oss hos å levere det du som oppdragsgiver ønsker og forventer. 

Trenger du utført arbeider innen maling, gulvbelegg, glass, så kontakt oss.

Vi vil at vår fagkunnskap skal komme kunden til gode, på samme tid som vårt arbeid blir verdsatt. Derfor fokuserer vi på kvalitet.

For at resultatet skal svare til dine forventninger, mener vi at god kommunikasjon er selve grunnpilaren i et godt samarbeid oss imellom. Vi anstrenger oss derfor for å beholde en god tone ved å være godt forberedt, ha nok kapasitet kombinert med lang erfaring og grundig faglig innsikt.

Vi utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid, herunder alt for- og etterarbeid som følger med. Ingen jobb er for stor, ingen for liten.