Tapetsering Trondheim

Mange velger å tapetsere i stedet for å male veggene på soverommeteller andre rom i boligen. Tapet kan også brukes på én vegg i rommet, om det er ønskeligå fremheve farger eller detaljer. Dette er en avgrunnene til at tapetsering har blitt stadig mer populært, i løpet av de senere årene.

I dag leveres tapet i mange mønstre, farger og design. Du kan derfor velge blant utallige varianter til bruk i både boliger, kontorbygg og lignende. Det er imidlertid ikke like enkelt å legge tapet, som det kan se ut som. Mange velger derfor å benytte seg av profesjonell hjelp, når det skal tapetseres.

Velg tapet blant utallige design

Dagens interiørtrender er i stadig endring. Dette gjenspeiler seg i det store utvalget av tapet og andre interiørprodukter, som er tilgjengelig i dag. Før du bestemmer deg for hvilken type tapet du skal velge, bør du være sikker på at den kan brukes på det aktuelle underlaget.  

Du kan velgeblanttapettypersom fibertapet, papirtapet,tekstiltapet, våtromstapet og miljøtapet. De fleste tapettypene kan vaskes og tørkes ved behov. Du bør likevel velge tapet med utgangspunkt i bruksområde.Det er også viktig at underlaget er godt nok, før du begynner med tapetseringen.

Grundig forarbeid før tapetsering

Hvis du planlegger å tapetsere ett- eller flere rom, bør du ta noen forholdsregler. Før du begynner arbeidet bør du rengjøre veggen, for deretter å la den tørke helt. Eventuelle ujevnheter bør jevnes ut med sparkel eller tilsvarende. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å grunne veggene først.

Når underlaget er jevnt og tørt, kandu begynne med tapetseringen. Før du begynner bør du ogsåsørge for at du har det utstyret som er nødvendig, for å lykkes med arbeidet. Utstyret kan variere alt etter hvilken type tapet du velger.

Les mer: Male hus i Trondheim
Les mer: Malerfirma i Trondheim

Tilbud:

Privatperson / bedrift?

Område

Tjeneste:

Tilbud